Když dáš statistiky, tak poslední záložka je technologie, kde máš co nosit, nevím jestli to je v demu, ale v plné hře to je. Pokud chceš můžu ti udělat screen, pokud chceš. V této záložce je u edelsteinemine, napsáno se těží eldestein a tím to končí, další využití to nemá. Jinak nevím jaký screen máš na mysli, protože všechny doly jsou velmi podobné jen se z nich jinak práší. Možná jiný národ než bavoři s ním něco umí, až budu mít čas tak to zjistím, teď mám rozehranou mapu s bavory, takže časem...
Co se týče obětování, tak je zajímavé že u vikingů nosiči utíkají až se za nimi práší, ale když u bavorů dám zvýšit produktivitu, tak jsou chodí stále stejně, jen nad stavbami běhají hvězdičky, díval jsem se přímo do stavby a přišlo mi, že výrobky se vyrábějí stejnou rychlostí jako kdyby nebylo objetování aktivováno, přitom na obrazovce odpočítává čas. Jinak nakousl jsem už příjemné vylepšení a to takové že přímo v budově uvidíš kdy bude výrobek dokončen. Dokonce i ve zprávách se objeví ucpání křižovatky, když řemeslník nemůže vyložit výrobek na křižovatku (praporek)
JohnnyKos: Na budúce daj prosím "Upraviť" príspevok a nepostuj 2 príspevky hneď po sebe.