Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Premistovani delniku
PříspěvekNapsal: čtv 06. říj 2011 15:40:10 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 08. srp 2009 10:16:25
Příspěvky: 2
Zdarec,
kdyz chci zmenit polohu kde tezim nejakou surovinu, tak podle manualu bych mel kliknout na dilnu a tam na tlacitko centra pracovni oblasti, ale ja tam to tlacitko nikce nevidim. Treba uhlir, pise mi to ze nemuze tezit "Nenalezeny zadne suroviny". Edituji dilnu a tam zadne tlacitko pro zmenu polohy neni. Se hrou teprve zacinam, hraju kampan ve tretim levelu, tak nevim, jestli to neni az v nejakych dalsich levelech. Nemuzu tuto zmenu udelat treba ani u drevorubce. Koukam se nekam ble a nevim to ci co? :x Klikam i na tu cervenou blikajici vsesmerku a nic.

Diky za pomoc.
Jira


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Premistovani delniku
PříspěvekNapsal: ned 20. lis 2011 18:58:27 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Myslim ze staci oznacit dielnu a pravy klik na oblast kde sa nachadzaju suroviny. Aspon sa mi tak zda, dlho som S7 nemal pustenych. Nefunguje to ale medzi oblastami, takze ked chces tazit popri hranic danej oblasti, mozes tazit len v tej oblasti.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.023s | 15 Queries | GZIP : Off ]