Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Update error
PříspěvekNapsal: sob 05. bře 2011 11:33:19 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 05. bře 2011 11:31:09
Příspěvky: 8
Ahoj,
mám problém s updatem. Nainstaloval jsem hru, dam Spustit hru hned po instalaci, vyskoci mi downloading update a hned potom mi vyskoci tabulka s errorem:

Trying to get update information to C:\DOCUME~1\limetak\LOCALS~1\Temp\ubi28E9.tmp.
Found update (Patch, all, all).
Trying to download update file from http://static3.cdn.ubi.com/settlers_7/t ... 11full.exe. Destination: C:\DOCUME~1\limetak\LOCALS~1\Temp\ubi28EA.tmp.exe.
Fatal download error (Connect failed).
Deleting downloaded data.

Nevite prosim nekdo co s tim mam delat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 18:56:40 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Ahoj,

Skus si vymazat vsetko v adresari %TEMP% a spustit instalaciu update znova, potrebny je samozrjeme pristup na internet. Ak to nepojde, stiahni si ju rucne a nainstaluj.
Kód:
http://games.softpedia.com/get/Patch/The-Settlers-7-Paths-to-a-Kingdom-Patch.shtml


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 20:20:23 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 05. bře 2011 11:31:09
Příspěvky: 8
A jaka je prosim cesta k "TEMP" ?
Odkaz mi nejde, nejde mi navazat spojeni se serverem static3.cdn.ubi.com.

:arrow: Upravil: JohnnyKos
Nemusíš citovať predchádzajúci príspevok ak odpovedáš hneď pod neho!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: pon 07. bře 2011 21:54:02 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Ahoj, chod na Start/Spustit (WIN+R) a napis %TEMP% cim sa dostanes do svojho lokalneho tempu.
Prestuduj si este http://www.settlers.cz/s7/patche a tiez skus spustit prikaz
ping 95.140.225.103
ci vobec mas spravnu routu alebo ci Ta neblokuje nejaky FW, ak je stale problem, skus vypnut na ten cas Win FW.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 12:26:17 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 05. bře 2011 11:31:09
Příspěvky: 8
Temp jsem promazal, krom nekterych slozek ktere smazat nejdou :-/
-ping 95.140.225.103 mi jede v pohode.
Rikam si jestli to treba neni jen tim ze to nemuzu stahnout z daneho offiko serveru. Pripadne aj z toho co jste mi sem posilali. Zkusim stahnout odtud http://www.settlers.cz/s7/patche a uvidim...

:arrow: Upravil: JohnnyKos
Nemusíš citovať predchádzajúci príspevok ak odpovedáš hneď pod neho!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 20:05:51 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Niektore subory, ktore prave pouzivas, nemozes samozrejme vymazat, to je v pohode. Ak by Ti nepomohlo ani manualne stiahnut patch, skus Settlersov odinstalovat a odstranit po nich vsetok bordel, nezabudni aj na zlozku v Dokumentoch. Daj vediet ako si dopadol.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: úte 08. bře 2011 20:14:18 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 05. bře 2011 11:31:09
Příspěvky: 8
Tak ked sem smazal soubory v TEMP, zacal se mi volako jebat system :-) Zvuk hlavne. Ale nako sem to opravil.
Patch jsem stahnul manualne, nainstaloval, vsetko v pohode. Spustim hru, vyskoci na okamzik okno s updatem, to je okey, pak takove malinke okenko The Settlers 7, beha tam kolecko a po chvilke mi to napise, ze neni mozne spistit pac se nemuze pripojit na net.
FW mam vypnuty aj. Jsem na vysoke skole kde je net super, tak nevim co to ma za problem. Normalne mi pripojeni slape na vsetko ostatni... :-(


:arrow: Upravil: JohnnyKos
Nemusíš citovať predchádzajúci príspevok ak odpovedáš hneď pod neho!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 20:51:59 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
nuz prave na tej sieti moze byt problem, IP adresa servra na blackliste, zakazane porty a pod. Ak mas potrebne znalosti, mohol by si si trafiku pretunelovat cez nejaky iny server.

Tema portov pre S7 sa rozoberala tu:
viewtopic.php?f=40&t=253

PS: respektuj prosim pravidla fora


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: čtv 10. bře 2011 21:33:31 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 05. bře 2011 11:31:09
Příspěvky: 8
Tak jsem zkusil odblokovat tie porty a porad nic. Pripojil jsem se uz aspon na 4 ruznych mistech. Doma, u pritelkyne, na koleji, v hospode, a nikde se mi to nespustilo. Ze hra vyzaduje pripojeni k netu a ze se nemuze pripojit, at zkonstroluju pripojeni.

Tak asi bude chybka nekde u me v PC kdyz to nejde na zadnem miste. Zas takovy PC guru nejsem abych si s tim poradil sam. Tak nevim co s tim :-(

PS: Děkuji za upozorneni, uz si dam pozor.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Update error
PříspěvekNapsal: pát 11. bře 2011 10:18:59 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Pozri sa ci nemas zakazany UBILauncher alebo S7 vo Win FW. Mozes dat obnovit FW do defaultnych nastaveni, potom ked spustis UBI launcher alebo S7, mal by sa Ta WinFW spytat na odblokovanie.
Ak mas Win7, skus ist do Ovládací panel\Sieť a Internet\Centrum sietí a skontrolovat ci mas nastavenu siet ako domacu. Ak mas verejne miesto (ikona lavicky) tak ju zmen.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 15 Queries | GZIP : Off ]