Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Expediční loďě
PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 8:22:16 
Offline
Poddaný

Registrován: úte 25. kvě 2010 8:16:27
Příspěvky: 1
Hned v úvodu bych chtěl uvést že vlastním originál hry Settlers 2 desáté výročí.
Hraji na Windows 7 64 bit.
Můj problém nastane ve třetí misi kde mám vyslat expediční loď. Postavím přístav, loděnici a nechám připravit expedici. Expedice je připravena ale když nakliknu připravenou loď tak mám neaktivní růžici na určení směru plavby.
Děkuji za tipy čím to je.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Expediční loďě
PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 9:21:22 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Neaktívna býva tá ružica iba, ak nemá kde loď zakotviť, pretože sú obsadené všetky prístavy.
Čisto teoreticky by sa takáto situácia mohla prihodiť, ak necháš aby sa nepriateľ dlho rozvíjal a obsadil by všetky prístavy.

Tak skús hrať odznova a postav prístav skôr, alebo neexistuje iná cesta k portálu? (Žiaľ nemám nainštalovanú túto hru, tak neviem o akú presne misiu sa jedná a keďže je teraz skúšobné veľmi sa nehrám, takže najskôr ti budem môcť k tomu niečo bližšie povedať až tak v polovici júna).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.034s | 11 Queries | GZIP : Off ]