Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: sob 08. kvě 2010 20:24:15 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 08. kvě 2010 20:17:30
Příspěvky: 2
Nazdar. Mám problém. Prešiel som prvé dve misie bez problémov, dostal som sa v 2. k portálu, v ponuke som dal opustiť mapu a na základnej mape, kde by som sa mal dostať k 3. misií, mám možnosť hrať len 1. Teda len pri nej je zapichnutá ta rímska palica ;-) Čo toto??? ako z tohoto??? Prosím poraďte


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: ned 09. kvě 2010 7:57:24 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Tak to sa mi počas hrania original hry a aj datadisku ešte nestalo. Neviem kde môže byť problém, skús napísať na technickú podporu playman.cz, možno sa už s podobným problémom stretli a poradia ti.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: stř 12. kvě 2010 8:00:18 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Ak by sa dalo, uloz tu hru a uploadni ju niekde aby sme si ju mohli stiahnut a pozriet sa kde je problem. Pripadne screenshot...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: stř 12. kvě 2010 12:22:08 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 08. kvě 2010 20:17:30
Příspěvky: 2
no, dotaz, kde najdem save??? nejako som nenasiel adresar s tymto menom...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: pon 17. kvě 2010 6:27:50 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Pohladaj v dokumentoch, myslim, ze sa ten adresar vola strucne len "S2"


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: sob 03. led 2015 14:42:59 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 03. led 2015 14:40:20
Příspěvky: 2
Zdravím, mám stejný problém s přechodem do 3.tí mise, prosím o pomoc :-/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: sob 03. led 2015 15:05:19 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ahoj,
ako som písal vyššie, s takýmto správaním som sa pri hraní nestretol.
Jedine ako môžem pomôcť je, že môžeš vyskúšať moje savy, z hry a tak sa dostať do ďalšej misie. Nájdeš ich na hlavnej stránke v sekcii S2 10. výročie >> Savy (http://www.settlers.cz/s2ng/savy).

Alebo využiješ cheaty, ich popis nájdeš na http://www.gamefaqs.com/pc/934321-the-s ... 0th/cheats. Je tam aj okamžité víťazstvo.

Johnny


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: sob 03. led 2015 15:16:32 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 03. led 2015 14:40:20
Příspěvky: 2
Zkoušel jsem save, tvé, ale u mí hry se save jmenují .saa, u tebe .sav ... :-(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prechod na novú misiu.
PříspěvekNapsal: sob 03. led 2015 20:52:46 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Aha, no tak potom ostáva len tá druhá možnosť...
BTW savy som robil z krabicovej českej verzie, akú verziu máš ty?

Johnny


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.039s | 11 Queries | GZIP : Off ]