Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 13:09:57 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 20. úno 2008 13:08:06
Příspěvky: 3
Na netu jsou dostupné mapy vytvořené normálními hráči, ale at hledam jak hledam nikde nemuzu najit kam se maji nasypat. Nemáte nekdo ponětí kam s nima???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 16:52:52 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
no ja presne neviem, ale skus pohladat nieco ako UserMaps niekde v:
C:\Documents and Settings\XXX\My Documents\THE SETTLERS - Rise of an Empire\UserMaps\


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: stř 20. úno 2008 22:52:47 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 20. úno 2008 13:08:06
Příspěvky: 3
Nejsem LAMA, hledal jsem, kdybych nasel, tak se neptam. a kdyz zalozim, je to k nicemu... Nejake lepsi napady???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: čtv 21. úno 2008 14:20:24 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
sorry ked som ta urazil...
no skus http://www.siedler-maps.de/s6maps/map-117.htm a daj "Install map automatically"... ja som to sice neodskusal ale vyzera ze by to mohlo fungovat....
a este tak ma napadlo mas opatchovanu hru na verziu 1.3 ???


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: pon 03. bře 2008 13:02:01 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 20. úno 2008 13:08:06
Příspěvky: 3
Tak podle toho jejich java scriptu v odkazu je to umisteni opravdu dokumenty/The Settl..../UserMaps/
Bohuzel nic...
Patch 1.3 nemam, mam zaklad takze se asi po nem budu muset podivat... ikdyz ze by podporu uzivatelskych map pridali az patchem?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: pon 03. bře 2008 15:40:12 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
jj tak to bude sposobene patchom... lebo editor pre vytvaranie takychto uzivatelskych map prisiel az s patchom...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Kam nakopirovat uživatelské mapy???
PříspěvekNapsal: stř 26. bře 2008 8:46:19 
Offline
Občan

Registrován: čtv 13. pro 2007 11:45:56
Příspěvky: 11
Jo jeto patchem. Stačí verze 1.3 a není problém


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.047s | 11 Queries | GZIP : Off ]