Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: pon 07. led 2008 19:30:42 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 02. led 2008 22:05:26
Příspěvky: 6
Poraďte mi prosím. Po instalaci se hra aktualizovala, chtěla CD key a teď se mi už skoro hodinu aktivuje... Je toto normální? Tabulka Settlers6 - aktiv, stav - zpracovávání dat. Je vidět, že to pracuje, ale tak dlouho? Stalo se vám to někomu? Připojením to není, mám rychlý net. Díky za info
busco


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: pon 07. led 2008 20:26:40 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
hh a máš legálnu verziu :?: :ugeek:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: úte 08. led 2008 4:04:56 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 02. led 2008 22:05:26
Příspěvky: 6
yes . Normální, českou verzi. Takže to není normální. Včera jsem to vzdala, nic nebude. Dnes odjíždím na slovač, návrat a nové pokusy v neděli. Nejhorší je, že hry nelze reklamovat... Asi sbohem tisícovko... :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: úte 08. led 2008 15:04:29 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
Ale hra ti funguje, či nie?
Skús to aktualizovať manuálne, možno to pomôže - aktualizácia by mala byť len inštalácia patchu, takže je jedno ako to urobíš, každopádne za pokus to určite stojí ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: úte 08. led 2008 15:28:15 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
ked to ani po aplikovani patchu nepojde tak sa obrat na technicku podporu http://www.playman.cz , musia ti pomoct...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: úte 08. led 2008 21:55:59 
Offline
Poddaný

Registrován: úte 25. pro 2007 15:04:25
Příspěvky: 8
Ahoj, neměj starosti, mě se tohle taky stalo, aktivovalo se to cca 3 hodiny, druhý den ráno už to šlo v pohodě. ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: AKTIVACE
PříspěvekNapsal: pon 14. led 2008 22:45:28 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 02. led 2008 22:05:26
Příspěvky: 6
Fakt nejsem sama? To mě potěšilo. Takže před spaním si to pustím a budu doufat, že ráno to pojede. Díky moc za podporu a rady. Ahoj ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.044s | 11 Queries | GZIP : Off ]