Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: sob 04. říj 2008 13:30:47 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 04. říj 2008 13:10:03
Příspěvky: 3
Ahoj,

kdo máte zkušenosti jak funguje Online hra The Settlers-Vzestup říše ?
Registraci na Ubisoftu mám, tedy vytvořený účet, přihlásím se k serveru, ale za boha se nemůžu připojit k žádné hře. Jediné co mi jde je vytvořit vlastní, ale ať čekám jak čekám, do volného slotu nikdo nepřijde, takže hru spustím pouze sám.
Kanály a nastavení klanu taky nevím jak přesně fungují a nikde jsem k tomu nenašel info.

Díky za osvětu :ugeek:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: sob 04. říj 2008 14:10:25 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ahoj, máš povolenú hru vo firewall a aj v routeri a prípadne uvolnený aj Port 3075 TCP???
Ako, osobné skúsenosti s full hrou nemám, tak neviem povedať kde presne môže byť chyba.

Ak to nerozchodíš tak napíš, skúsim popozerať ešte nejaké fóra... zatiaľ len toľko.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: sob 04. říj 2008 16:55:33 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 04. říj 2008 13:10:03
Příspěvky: 3
Už jsem to našel, dík.


Info z UBI.com

Question
I am behind a router / firewall. What Internet ports need to be open to play The Settlers: Rise of an Empire online?



Answer
If you are using Windows XP, please make sure that the default firewall is disabled. (Please refer to your Windows XP documentation on how to disable this feature). If you have any other type of firewall software installed, please make sure that it is configured to allow access for the game that you are playing, or disabled. Mcafee Personal Firewall is the exception, that software will need to be completely uninstalled.

If you have a router in your home network, please make sure that you have the latest firmware installed for that device. Your router manufacurer should be able to help you complete this update.

In addition, the following ports will need to be open in your router or any firewalll software you may be running:

[TCP] 3074, 3087
[UDP] 3074-3173

If you are unsure of how ports work then best course of action would be to contact your system administrator or ISP for more information.

--------------------------------------------------

Akorát, že mám v editaci Security Rule na Firewalu místo čísel portů názvy služeb (Available Services) a přesně nevím, který název služby patří jakým číslům portů

Tak jdu hledat dál.

Samozřejmě když vypnu zcela Firewall, jde to.
Ale to bych měl do 10 minut hacklý komp )

--------------------------------------------------

Tady jsou potřebné odpovědi

http://www.PortForward.com

krásný portál,

---------------------------------------------------

Och.......

nádhera

http://www.portforward.com/english/rout ... rindex.htm


co víc si přát


Naposledy upravil CrC dne sob 04. říj 2008 19:02:07, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: sob 04. říj 2008 17:33:29 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
jj pekna databaza :-)

a už ti to teda funguje ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: sob 04. říj 2008 19:43:54 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 04. říj 2008 13:10:03
Příspěvky: 3
Ne :x

at dělám co dělám, funguje jedině Deactive Firewall.
Sice super databáze jak nastavit, ale hodnoty které tam dávám jsou na pikaču.
Jakmile nastavím port forwarding, ani se nenaloguju na Ubi.
:x :x :x

EDIT by P@to: tlačítko upravit je tu na to, aby si ho používal => 4 príspevky spojené :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OnLine Hra
PříspěvekNapsal: pon 06. říj 2008 16:11:28 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
musis sa iba "pohrat" s nastaveniami a tak... viem ze ja som mal podobny problem pri bete S2: ADK, kde som to hraval chvilu s vypnutym FW, ale akonahle som povolil vsetky porty ktore to vyzadovalo, vsetko islo v poho...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.037s | 15 Queries | GZIP : Off ]