Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: pát 22. úno 2008 17:12:50 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 22. úno 2008 17:09:44
Příspěvky: 3
Mám problém s vyrobením vlněného oblečení. Jak se dostanu k vlně, nemůžu přece vyrobit ovčí farmu, jinak má veškeré baráky updatované, můj frajer je baron, ale dál nevim. Vše zatim šlo, ženský jsem splašil, teď stavim hradby, teda nevim jestli mám obehnat celou osadu hradbama, ale hlavně co s tou vlnou? :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: pát 22. úno 2008 21:32:36 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 22. úno 2008 21:30:57
Příspěvky: 2
právě jsem dohrál druhou misi..když prozkoumáš celou mapu, tak v jedné vesnici ti ten dědula řekne, že vlnu koupíš ve vesnici kousek od tebe...je to vlevo dole na mapě:-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: sob 23. úno 2008 9:39:05 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 22. úno 2008 17:09:44
Příspěvky: 3
Jo díky. 8-) Už jsem tu 2.misi ale dohrál a nakonec jsem tu vlnu ani nepotřeboval. ;) Nakoupil jsem sůl, postavil hradby a bylo to, tak nevim, asi ta vlna byla jen tak navic. 8-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: stř 09. črc 2008 11:54:49 
Offline
Poddaný

Registrován: pon 07. črc 2008 21:41:06
Příspěvky: 6
heh :D:D to co si nakupil neboal sol :D:D to len taky obrasok :D:D .. heh ale akonakupujete ja nemzoem nic nakupit v druhej misii :( omg mne nejde nakopvat:( preco ?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: stř 09. črc 2008 15:06:09 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
2Donardo: mrzí ma, že máš problém, ale celé fórum kvôli tomu zaspamovať nemusíš. To, že ti nič nejde tak ako si predstavuješ je pravdepodobne spôsobené len tvojou neschopnosťou, videl som tu posty typu: "žiadna vlna nieje na dokončenie misie potrebná", takže moja rada: predýchaj to a zamysli sa nad podstatou tej misie, alebo sa na to proste vykašli!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: pát 29. srp 2008 8:22:42 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 29. srp 2008 8:19:04
Příspěvky: 6
P@to729 píše:
2Donardo: mrzí ma, že máš problém, ale celé fórum kvôli tomu zaspamovať nemusíš. To, že ti nič nejde tak ako si predstavuješ je pravdepodobne spôsobené len tvojou neschopnosťou, videl som tu posty typu: "žiadna vlna nieje na dokončenie misie potrebná", takže moja rada: predýchaj to a zamysli sa nad podstatou tej misie, alebo sa na to proste vykašli!


Neřekl bych, že je tö úplně neschopnost. Všeobecně je to na netu považováno za velmi nepříjemný bug. Jen málokomu se vyhne. Ja se na té soli zasekl také. Všechny ukoli splněné ale bez soli tě to nepustí dál. Kdyby měl někdo radu ta sem s ní. Nebo možná bych vzal za vděk i savem ze začátku 3. mise (v1.5.). Dík
Apexx


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: pát 29. srp 2008 10:30:23 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Niekde som to už písal, ale ešte raz:
Nemôžem povedať ako presne sa to dá odstrániť, lebo hru nemám, ale na nemeckom oficiálnom fóre sa hovorí, že ak máte verziu 1.6 tak pomôže downgrade na verziu 1.5, to isté sa píše aj na anglickom, tu sú niektoré príspevky:
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 5761075466
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 2691070466

Ak Vám to nepomôže napíšte na technickú podporu CZ distibútora playman.cz, alebo keď Vám tam neporadia tak presne opíšte svoj problém a postnite to na oficiálne fórum http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/6061083365/p/1 . Ak sa Vám niečo podarí zistiť budem veľmi rád ak nám dáte sem vedieť.

Poslednou možnosťou je vyskúšať č ibudú fungovať uložené pozície z nemeckej verzii:
http://www.siedler-games.de/forum/downl ... _ende-144/
stačí sa zaregistrovať a stiahnuť. Ak by tak niekto učiniť čo má českú verziu hry tak nech dá vedieť či to funguje.

UPDATE: Ešte som zistil ďalšie riešenie, tým je použíť Cheat mód. http://forums-de.ubi.com/eve/forums/a/t ... 9871062846 (nemecky), v skratke to popíšem. Stačí stlačiť a držať Shift + Ctrl a na numpade vyťukať "/" (lomítko) potom "*" (hviezdička) potom "-" (mínus). Nič by sa ešte nemalo stať :-). A keď chcete naozaj vyhrať misiu stlačíte Ctrl + V. Niekedy treba celý postup vyskúšať viac krát, aby to fungovalo. Cheat mód neostáva aktívny do ďalšej misie.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: úte 02. zář 2008 7:39:38 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 29. srp 2008 8:19:04
Příspěvky: 6
To JohnyKos: Díky moc, tak nakonec jsem ten německý save stahl, ale neriskl jsem ho a radši jsem použil ten cheat na ukončení mise. Fungoval na poprve. Vlastně měli oba postupy stejný výsledek, tj ukončení mise. Obecně ale myslím, že by na tento problém měli co nejdřív udělat opravu, protože zatím i ve 3. misi je to stejné. Zkrátka a dobře funguje pouze jeden prodej v misi. Zkoušel jsem to ve třetí misi takto: úkol "kupte od nás ovce". SAVE. koupil jsem ovce - v poho. Další nákupy nemožné, ale hra jde dál. LOAD. úkol "kupte od nás ovce". Koupil jsem krávy. Ovce již koupit nelze -----:- smůla ZÁKYS. Jsem zvědak na na 4.misi.
Apexx


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: stř 03. zář 2008 7:52:26 
Offline
Poddaný

Registrován: pát 29. srp 2008 8:19:04
Příspěvky: 6
Takže potvrdil jsem si to ve 4. i 5. misi. Prostě bug v cele hře = funkční pouze jeden nákup v misi. Takže radši nenakupovat moc dopředu a čekat, zda zase nebude nákup jako úkol. Pokud jsou nákupy jako ukoly dva a více, je to v louži (třeba právě ta 2. mise).
Tož tak.
Apexx


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zákys v 2.misi - help
PříspěvekNapsal: čtv 04. zář 2008 14:56:09 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
neni zač...
Tak to som nevedel, že je ten problém s nakupovaním v celej hre... Čo som čítal tak všade sa uvádzala len tá druhá misia... a nepomáha downgrade na 1.5 a vypnutie automatickej aktualizácie ???


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.037s | 11 Queries | GZIP : Off ]