Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: stř 08. led 2014 12:32:55 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 08. led 2014 12:28:03
Příspěvky: 2
ahoj, prosím o pomoc s nastavením grafiky. rozlišení mi změnit jde ale jakmile pohnu jezdci na pravé straně třeba textury, stíny atd a dám použít změny, vždy mi to hodí automaticky vše na low detaily a ještě mi hra ztmavne. přitom pc by měl hru utáhnout na plné detaily. dřívě mi to na stejném pc šlo tak nevim kde je chyba. Díky za jakékoliv rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: čtv 09. led 2014 18:06:46 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ahoj, akú máš grafickú kartu?
Som tak, zbežne pozeral fóra a pri Settlers 6 sa vyskytuje problém, že ak má grafická karta viac ako 2GB video pamäte, tak si hra myslí, že má málo pamäte a nejde nastavovať kvalitu textúr. Ale popisovaný problém som nenašiel.
Keď ta skús pohľadať konfiguračný súbor a prepísať nastavenia ručne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: sob 11. led 2014 12:29:10 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 08. led 2014 12:28:03
Příspěvky: 2
zapoměl jsem zmínit že hru spouštím na notebooku i když si myslim že to by nemělo mít vliv vzhledek k tomu že dřív to jela bez problémů. grafiku mám nVIDIA GeForce GT 555M 2GB + integrovanou. settlerse spouštím s GeForce. V config jsem to zkoušel nastavit ručně, bohužel bez výsledku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení grafiky
PříspěvekNapsal: ned 12. led 2014 13:21:08 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Tak teraz by som povedal, že to robia asi ovládače na grafiku (+ možno aj iné faktory) a je malá pravdepodobnosť to dať do takého stavu aby to chodilo tak ako predtým. Teda pokiaľ tam nemáš nejaký bod obnovy alebo niečo podobné.
Oficiálne nie sú notebookové grafiky podporované a aj ja som mal pár krát rôzne problémy (nie len v hrách) práve so switchable grafikou.
No sú to len moje domnienky, tak ak máš chuť a čas, tak si urob nejaký bod obnovy a skús staršie/novšie ovládače, alebo neviem či má nejaké špeciálne aj výrobca notebooku...

Ešte otázka, píšeš že pred tým ti to išlo, menil si niečo medzi tým?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.029s | 13 Queries | GZIP : Off ]