Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 11:51:40 
Offline
Poddaný

Registrován: čtv 29. črc 2010 11:40:40
Příspěvky: 3
Ahoj, mam takovej mensi problem moc bych si chtel zahrat S2 multiplayer (splitscreen) ale za boha tu hru nemmuzu nainstalovat na Windovs XP Profi. Stahl jsem si DosBox ale nevim jak mam prez neho spustit S2 co sem si tu stahl. Kdyz dam SETUP mi to napise "NTVDM CPU obsahuje neplatnou instrukci. CS:C0250 OP:ff b8 42 49 54 Vybráním píkazu Zavřít ukončíte aplikaci" a kdyz dam S2 tak "Systém nemuze otevrit port COM2 potrebny pro aplikaci." Prosim o odpoved moc rad bych si tu hru zahral.
Dik DIEGO :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 12:33:08 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Uf to netuším, ťažko radiť keď mne to ide bez problémov. Stiahnem hru, rozzipujem ju, chytím S2.exe a spustím ho cez dosbox, hra sa spusí a ja môžem hrať...

Ak to hráš na PC kde máš COM port tak vyskúšaj zohnať myš do tohto portu a spustiť to potom, alebo sa skús pohrať s odinštalovaním COM portov (samozrejme iba ak sa v tom vyznáš!)...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 13:33:02 
Offline
Poddaný

Registrován: čtv 29. črc 2010 11:40:40
Příspěvky: 3
No ja bych jen potreboval vedet jak to spustit v DosBox, jestli to delam spravne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 14:55:00 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ja to spúšťam v DB tak, že chtím ten súbor S2.exe a pretiahnem ho na ikonu DosBoX.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 15:28:30 
Offline
Poddaný

Registrován: čtv 29. črc 2010 11:40:40
Příspěvky: 3
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC TI DEKUJU UZ TO JEDE TED SI JEN ZAJDU PRO MYS
Jen mam posledni dotaz jak se to maximalizuje? :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: DosBox
PříspěvekNapsal: čtv 29. črc 2010 16:03:15 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Vyskúšaj !pravý! ALT + Enter...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.039s | 13 Queries | GZIP : Off ]