Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: The Settlers III - problém na win vista
PříspěvekNapsal: sob 27. úno 2010 13:43:37 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 27. úno 2010 13:38:59
Příspěvky: 1
Zdravim,
mám problém s instalací The Settlers III na Vistu. Po instalaci se objeví toto okno... Obrázek

Prosím o radu jak hru správně nainstalovat děkuji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Settlers III - problém na win vista
PříspěvekNapsal: sob 27. úno 2010 15:48:29 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Teda ak tomu chápem tak hra sa nainštaluje ale nejde spustiť?
Jediné čo mi napadlo je, spustiť to ako administrátor, prípadne nastaviť kompatibilitu s Win 98/XP.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: The Settlers III - problém na win vista
PříspěvekNapsal: stř 09. čer 2010 17:16:18 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 09. čer 2010 16:31:46
Příspěvky: 2
Zdravím...
Já sem měl podobný problém s S3 na WIN Vista(blbnul mě kernel32) a vyřešilo to stáhnout patch 1.60 a postupovat podle tohoto návodu: http://forum.settlers.cz/viewtopic.php?f=16&t=288

Hra mě jede v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 15 Queries | GZIP : Off ]