Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: úte 01. čer 2010 16:53:59 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 13. čer 2009 13:49:12
Příspěvky: 6
Ahoj.
Po bezproblémovém nainstalování S3 jsem spustil s3.exe a ukázal se první problém...
http://img109.imageshack.us/img109/1461/problem1x.jpg
Tak jsem zkusil hru opatchovat na nejnovější verzi co jsem našel což je 1.6. Po opětovém spuštění se ukázal druhý problém...
http://img188.imageshack.us/img188/5513/problem2s.jpg
Nevíte někdo co s tím, a jestli vůbec na win XP S3 jde rozjet? Díky za případnou odpověď.
Petriczech98


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: úte 01. čer 2010 17:20:07 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ahoj,
tak našiel som jedno riešenie, autori hry vydali akýsi update, pre spustenie hry pod XP. Nájdeš ho na ftp s ostatnými patchami ftp://ftp.bluebyte.com/updates/ . Je to súbor s3.exe, ktorý skopíruj do priečinka hry.
Neviem zaručiť, že ti to pomôže, ale niekomu to pomohlo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: úte 01. čer 2010 21:53:09 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 13. čer 2009 13:49:12
Příspěvky: 6
Ahoj.
Díky moc za tip. Stačilo hru opatchovat na verzi 1.6 spustit FileConvert a nahradit S3.exe souborem na ktery jsi mi posilal odkaz a rozjel jsem to. Ještě jednou díky moc :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: stř 09. čer 2010 17:17:05 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 09. čer 2010 16:31:46
Příspěvky: 2
Ahoj
Taky děkuji....Funguje to i na WIN Vista....měl sem stejný problém a vyřešil sem ho stejným způsoben :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: stř 27. dub 2011 20:28:26 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 27. dub 2011 20:15:30
Příspěvky: 3
Ahoj,
mám problém s během této hry pod Windows XP - kontinuálně se seká ve stále stejném rytmu (zpožďování se stejnýma prodlevama), ať měním nastavení jakkoli. Mám S3 Gold, a demoverze mi to nedělá. Nemáte s tím někdo zkušenost nebo nevíte, čím by to mohlo být?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: stř 27. dub 2011 20:59:59 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 27. dub 2011 20:15:30
Příspěvky: 3
už jsem problém vyřešil :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: stř 27. dub 2011 21:53:38 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
to bolo rýchle... a kde bol nakoniec problém?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Settlers 3 na win XP
PříspěvekNapsal: pát 29. dub 2011 11:51:49 
Offline
Poddaný

Registrován: stř 27. dub 2011 20:15:30
Příspěvky: 3
byl tam zaškrtnutý režim kompatibility pro win 98, hra se pak chová jak jsem popisoval... banalita, ale lehce přehlédnutelná


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 13 Queries | GZIP : Off ]