Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: úte 24. srp 2010 10:02:20 
Offline
Poddaný

Registrován: úte 24. srp 2010 9:54:53
Příspěvky: 2
Zdravim mam taky problem. Nechcu mi rast stromy. Oni aj zacnu rast len po case prestanu a nedaju sa vyrubat. Neviete mi niekto pomoct ? Vopred vdaka


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: stř 25. srp 2010 20:16:18 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Ahoj, nuz neviem ci sa blbo spytam, ale mas postaveny dom Forester? Stromy sami od seba nerastu, rastu len tie, ktore zasadi forrester. Tak to bolo aj v predoslych Settlersoch...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: čtv 26. srp 2010 4:10:00 
Offline
Poddaný

Registrován: úte 24. srp 2010 9:54:53
Příspěvky: 2
Neboj samozrejme ze mam postaveneho Forestera. On ich normalne vysadi aj zacnu rast do istej vysky a tam vsetky prestanu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: pát 27. srp 2010 23:58:54 
Offline
Rytíř / Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: úte 29. dub 2008 8:28:38
Příspěvky: 127
Bydliště: BA
Nuz, nakolko som nehral nejaky ten tyzden ci mesiac, pamatam si, ze stromy nikdy nevyratsli do takej vysky ako ked boli "by default" na mape. Ale je to nakoniec jedno, pretoze 1 zotaty strom = 1 brvno. Problem by bolo, keby ich forester zasadil a nedali by sa ani zotat. Takze mozno len kozmeticka vada :mrgreen:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: sob 28. srp 2010 18:51:00 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
deko píše:
Oni aj zacnu rast len po case prestanu a nedaju sa vyrubat.

neo: toto na kozmetickú vadu nevyzerá :)

inak nenapadá ma, kde by mohol byť problém, trojku som nikdy nehral, takže ani nepoznám systém (možno im chýba voda alebo čo :) )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nerastu stromy
PříspěvekNapsal: úte 25. úno 2014 18:36:17 
Offline
Poddaný

Registrován: úte 25. úno 2014 18:00:51
Příspěvky: 3
Problém je nejspíš v tom, že nemáš originální Settlers ale nějakou nekvalitně kreknutou kopii. Je to jakási zvláštní forma zabezpečení hry. Lepší je sehnat si Gold Edition s patchem 1.60, tam se ti to nestane.

Jo a jen tak mimochodem, taky jsem se setkal s verzí kde ve slévarně místo železné cihličky vypadlo prase. Takže jste nebyli schopni ukovat jedinou zbraň. S těmi nedorůstajícími stromy je to obdobně.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.032s | 15 Queries | GZIP : Off ]