V prvom rade ďakujem, že si to presunul sem, bude to oveľa pohodlnejšie diskutovať tu. (Dúfam, že nevadí že ti tykám.)
Ak teda môžem chcel by som si ujasniť jednu vec v akom vzťahu si k týmto stránkam, teda či sa zaujímaš viac o hru alebo o formu a jazyk článkov?
Ja (teraz vravím len za seba, nie za redakciu) som sa domnieval, že dva jazyky, ktoré kedysi tvorili jeden sú si tak podobné a nikoho to nebude urážať, ak budú niektoré (všetky moje) články v slovenčine.
Riešiť sa to samozrejme dá jazykovou lokalizáciou (zatiaľ o tom ešte veľa neviem) ale nie som si istý ako. Ak existujú na to nejaké nástroje, ktoré to budú robiť automaticky a v uspokojivej kvalite, tak to by sa možno dalo vyriešiť. Ak nie, tak to už bude zložitejšie, ja neviem písať po česky a neviem či by sa niekto našiel kto by to prekladal...
Je mi jasné o čo ti ide aj to z časti chápem, len nie som si istý ako a či sa to vôbec bude dať zmeniť.
Samozrejme sa "problémom" budeme zaoberať.
Ešte jedna "podpichujúca" otázka: Ak by tento problém mal znamenať koniec mojej činnosti na tomto webe, dokázal by si sa zmieriť aj s článkami v slovenčine? (neber túto otázku veľmi vážne, ale nedalo mi ju nenapísať

).
Za každú ďalšiu pripomienku budem vďačný,
JohnnyKos