Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: sob 20. pro 2008 12:32:50 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 20. pro 2008 11:07:30
Příspěvky: 3
Zdravím, mám Win XP SP3 a po letech jsem oprášil SIV ale hra nejde vůbec spustit. Před lety na XP v poho fungovala. Nevíte co s tím?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: sob 20. pro 2008 12:44:20 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
popíš problém, takto nemáme šancu ti poradiť ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: ned 21. pro 2008 10:40:02 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 20. pro 2008 11:07:30
Příspěvky: 3
Problém je že hra nejde spustit :D Hodí hlášku total error a konec. Bohužel mám pouze crack verzi ale vždycky fungovala. Zdá se že je možný problém v SP3 ale ten potřebují.... =(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: ned 21. pro 2008 12:01:24 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. lis 2007 15:07:35
Příspěvky: 156
Bydliště: Prievidza, SVK
wiliz píše:
...mám pouze crack verzi...

sorry, warez tu fakt neriešime :?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: úte 23. pro 2008 15:47:19 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 20. pro 2008 11:07:30
Příspěvky: 3
Jaky warez? :o Chci pomoc se spuštěním hry. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: úte 23. pro 2008 16:27:42 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Ja ti poradím, kúp si originál hru opatchuj ju a keď to nepôjde obráť sa na technickú podporu.

Prípadne pozri http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/ ... 037363/p/1.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: sob 08. srp 2009 16:51:06 
Offline
Poddaný

Registrován: sob 08. srp 2009 16:39:13
Příspěvky: 1
Mám tiež problém so spustením s4. Hru som nainštaloval ale nejde spustiť a hlási chybu. Je to hra kúpená a predošlom počítači my šlapala. Teraz mám počítač nový a hra nejde. Mám XP a grafiku NVIDIA GeForce 9600 GSO. Dá sa to spojazdniť?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: nejde me spustit
PříspěvekNapsal: sob 08. srp 2009 17:46:31 
Offline
Král / Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: pát 16. lis 2007 19:32:08
Příspěvky: 288
Môžeš napísať akú chybu to hlási?
Môžeš ju dať vyhladať na ofic. anglickom fóre http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/8301057942 a určite ti nájde nejaké môžnosti riešenia...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Settlers by ayasha : © 2007 White Fusion Skins
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group


Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.035s | 11 Queries | GZIP : Off ]