Settlers fórum
Fórum o slavné budovatelské sérii

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nevím jak začít
PříspěvekNapsal: stř 28. dub 2010 13:23:59 
Poddaný

Vím že jste naštvaní že jste zaplatily a nakonec jste na tom hůř než člověk s crackem. Podle mě by bylo fér, kdyby už Ubisoft tu online ochranu zrušil. Hra už je hratelná díky cracku a vydrželo to alespoň těch pár dnů aby ta největší vlna nakupujících co nevydrželi čekat hru koupili.Teď už je to vyložene pro buzeraci...

Edit: Už nemusíte psát jak stavět chatrče, opravdu to bylo jen vadným crackem :? .

PříspěvekNapsal: stř 28. dub 2010 15:08:12 
Občan

Mě to neštve já si originálku koupil rád. A to ochrana mě taky nějak neomezuje protože net mam stabilní.

PříspěvekNapsal: stř 28. dub 2010 15:31:12 
Poddaný

Tebe možná ne, ale je hodně lidí co to štve. A ja bych si to možná koupil taky, jen kdyby Ubisoft tak ne*ral na hráče. A kdo počítal s tím že si to dá na noťas aby nebyl vázanej jak pejsek jen doma, má smůlu (je sice mobilní internet, ale ten je extrémně nestabilní) .Akorát to všude sráží hodnocení hry.

:arrow: Necituj príspevok, ak odpovedáš priamo pod neho. Upravil: JohnnyKos

PříspěvekNapsal: stř 28. dub 2010 17:12:52 
Král / Administrátor

Inkoust, ak by si sa na svoju terajšiu situáciu pozrel z morálneho hladiska (neriešme či sú niektoré postupy legálne alebo nelegálne) dospel by si k záveru, že práve teraz nastala pre teba vhodná doba kúpiť si originálku.
Poďme teraz trochu fantazírovať.
Na stolný PC (ktorý asi máš) by si si to nainštaloval a ak by si bol doma tak by si to tam mohol hrávať. A na notebooku by si si to spravil po svojom. Teda by si to "mohol hrávať" aj na notebooku.

Takto by to bolo z morálneho hladiska úplne v poriadku (teda aspoň podľa mňa), samozrejme o legalite riešenia neuvažujeme.

//Inak asi rozmyslam ze to dam do inej temy, este pockam, ci sa rozprudi nejaka diskusia k tejto teme...

PříspěvekNapsal: stř 28. dub 2010 19:44:05 
Poddaný

Já rozhodně nehodlám Ubisoftu jakkoliv přispívat tím, že si od nich něco koupím. Opravdu mě s tím naštvali a chci aby věděli, že to byl krok vedle. A všechno se to bude opakovat u Splinter Cell: Conviction... Koukni se na poslední Game Page (Assassins C. 2), mají tam pěknou parodii na DRM ochranu :lol: .

PříspěvekNapsal: ned 02. kvě 2010 12:37:08 
Občan

DRM je svinstvo. Settlery jsem si koupil a nelituju. Už jenom kůli tomu, že si má kočka s čim hrát. Myslim tu figurku sběratelské edice :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina